Rulamsfrakker

 Jylland og Fyns største udvalg af rulamsfrakker
 
 

Rulamsfrakke

Søger du rulamsfrakke? I vores mere end 500m2 store modehus finder du et unikt udvalg og en god mulighed for at finde netop den skindfrakke, der passer din stil og dine drømme.
Vi har solgt skindjakker, rulamsfrakker og pelse siden 1976. Vi har et stort udvalg i såvel danske som internationale mærker. Er du på udkig efter en vinterfrakke - rulam eller ej - så finder du et attraktivt udvalg hos os. Desuden tilbyder vi professionel rådgivning. Besøg vores modehus på Torvegade 14 i Tørring.

Hvad er en rulamsfrakke?

En rulamsfrakke er en elegant klassisk frakke, der er lavet af lammeskind. På denne type frakke vender pelsen indad, hvilket er med til at gøre frakken dejlig blød og varm. Der findes flere forskellige modeller, og de fås både med og uden pelsbesætninger. Ydersiden af en rulamsfrakke er altid glat. Rulamsfrakker kan fås i flere forskellige farver, såsom beige, sort, brun m.m. og kan desuden findes i mange forskellige prisklasser, så der er god mulighed for, at du kan finde en, der passer inden for dit ønskede budget. En rulamsfrakke er en god investering, da den kan holde i mange sæsoner og aldrig går af mode.

Hør mere om vores rulamsfrakker


Søger du et specielt design eller mærke, er du velkommen til uforpligtende at kontakte os for at høre, om vi har netop den vinterfrakke, som du søger – ring på telefon 7580 1699.

Læs også om vores store udvalg af minkpelse her.