Buntmager - Alt i pelse

 

Pelse siden 1976 – buntmager og opbevaring af pelse

image

Vi har handlet med pelse siden 1976, og vores personale har ekspertisen til at hjælpe med at finde den helt rigtige pels til dig, hvis du måtte have behov for hjælp og eller rådgivning. Vi har vores eget buntmageri, så hvis du allerede har en pels, der ikke passer længere eller hvor faconen ikke følger moden, som du ønsker ændret eller tilpasset, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os uforpligtende, hvis du har spørgsmål eller kom og besøg vores mere end 500 m2 store modehus og find din nye pelsjakke.

Vi har naturligvis også opbevaring af pelsjakker i sommerperioden. Kontakt os venligst herom på telefon 7580 1699 og aftal tid.

 

Vi har også egen systue!

image

Passer dit tøj af en eller anden grund ikke, har vi egen systue der kan hjælpe dig med omforandring. Kom ud til os, og vi finder hurtigt en løsning.

 

Ny pels? Vores udvalg er enestående

Er du på udkig efter en ny pelsfrakke? Hos Østjydsk Skindcenter finder du et helt enestående udvalg i pelse. Vi har mere end 300 pelse på lager hele året rundt. Uanset set om du er på udkig efter mink, ræv, sæl m.v., så finder du det helt rigtige udvalg her.


Opbevaring af pelse

En pelsfrakke skal opbevares i et miljø, hvor den kan ”trække vejret’ og hvor der er mørkt, køligt og ventileret. Vi har de helt rigtige faciliteter for dig, der søger et sted til opbevaring af din pelsfrakke i sommerperioden, eller hvis du ikke skal bruge den i længere tid.


Reparation og omsyning

Har du en jakke, du egentlig er glad for, men aldrig bruger? Du tænker ofte, at du bør bruge den, men ender alligevel altid med at snuppe en anden på vej ud af døren… Måske er jakken et arvestykke med stor affektionsværdi, eller du har gjort et fund på et loppemarked? Men pasformen er ikke helt rigtig, ærmerne er for lange eller kraven er for stor? Så har vi løsningen til dig.

Vores dygtige buntmagere mestrer de gamle og traditionelle teknikker og respekterer pelsens historie, når den skal omforandres eller repareres. Selv små ændringer på en pelsjakke kan gøre en kæmpe forskel, og vores buntmagere er trænede til at se de muligheder, du måske ikke selv kan få øje på. Selvom skind er utroligt slidstærkt, kan det ofte ikke undgås at der med tiden opstår skader som revner i skindet eller syninger, der går op. Buntmagerne er specialister i at reparere skader på jakker, således at levetiden forlænges væsentligt. Kontakt os gerne for at høre mere om omsyning og reparation.