Jylland og Fyns største udvalg i pelse - MINK - SÆL - RULAM
 
 

Rulamsfrakke

Søger du rulamsfrakke? I vores mere end 500m2 store modehus finder du et unikt udvalg og en god mulighed for at finde netop den rulamsfrakke, der passer din stil og dine drømme.

Stort udvalg af rulamsfrakker

Vi har solgt skindjakker og pelse siden 1976. Vi har et stort udvalg i såvel danske som internationale mærker. Er du på udkig efter en rulamsfrakke, så finder du et attraktivt udvalg hos os. Desuden tilbyder vi professionel rådgivning. Besøg vores modehus på Torvegade 14 i Tørring.

Kontakt os og hør mere om vores rulamsfrakker

Søger du et specielt design eller mærke, er du velkommen til uforpligtende at kontakte os for at høre, om vi har netop den rulamsfrakke, som du søger – ring på telefon 7580 1699.

Find din nye rulamsfrakke hos Østjydsk Skindcenter

Hvad er en rulamsfrakke?

En rulamsfrakke er en elegant klassisk frakke, der er lavet af lammeskind. På en rulamsfrakke vender pelsen indad, hvilket er med til at gøre jakken dejlig blød og varm. Der findes flere forskellige modeller af rulamsfrakker, og de fås både med og uden pelsbesætninger. Ydersiden af en rulamsfrakke er altid glat. Rulamsfrakker kan fås i flere forskellige farver, såsom beige, sort, brun m.m. Rulamsfrakker kan findes i mange forskellige prisklasser, så der er god mulighed for, at du kan finde en, der passer inden for dit ønskede budget. En rulamsfrakke er en god investering, da den kan holde i mange sæsoner og aldrig går af mode.