Buntmager - Alt i pelse

 

Ny pels? - Buntmager og opbevaring af pelse i Jylland

image

Vi har eget buntmageri til omforandring - så hvis du har en pels som ikke passer længere eller hvor faconen ikke følger moden, så tag den med ned til os og lad os få en snak om hvad vi kan gøre. Vi har naturligvis også opbevaring af pels i sommerperioden. Kontakt os venligst herom på telefon 7580 1699 og aftal tid.

 

Vi har også egen systue!

image

Passer dit tøj af en eller anden grund ikke, har vi egen systue der kan hjælpe dig med omforandring. Kom ud til os, og vi finder hurtigt en løsning.

 

Ny pels? Vores udvalg er enestående

Er du på udkig efter en ny pels? Hos Østjydsk Skindcenter finder du et helt enestående udvalg i pelse. Vi har mere end 300 pelse på lager hele året rundt. Uanset set om du er på udkig efter mink, ræv, sæl m.v., så finder du det helt rigtige udvalg her.


Opbevaring af pelse

Vi har de helt rigtige faciliteter for dig, der søger et sted til opbevaring af din pels i sommerperioden.


Specialister i pelse

Vi har handlet med pelse siden 1976, og vores personale har ekspertisen til at hjælpe med at finde den helt rigtige pels til dig, hvis du måtte have behov for hjælp og eller rådgivning. Vi har vores eget buntmageri, så hvis du allerede har en pels, som du ønsker ændret eller tilpasset, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os uforpligtende, hvis du har spørgsmål om pelse eller kom og besøg vores mere end 500 m2 store modehus og find din nye pels.